29. april 2007

#2 Post

Posten til et stort og kringlet hus er noget vi er flere om på en dag, det starter med at en af os tager en gåtur med sækkevognen over Gråbrødretorv, hvor man kan opleve mange spændende ting, man er ikke i tvivl om at det er et af de meget populære steder i København.
Inde på Købmagergades posthus har vi en postboks men der kan alt vores post ikke være, så vi skal også hente en sæk ved skranken.
Tilbage i kælderen igen går man igang med at sortere posten, vi tager altid aviserne først så de kan komme op på avislæssesalen, så de kan komme igang med at sætte dem på plads.
Derefter sorteres alt brevpost i postvognen og det bur der er kommet her til morgen fra Fælles Service bliver sorteret om det skal på postvognen eller sættes på en vogn med pakker som bliver kørt rundt på et tidspunkt af dagen.
Så når alt er normalt bliver posten kørt rundt omkring klokken 10.00, men det sker også at den først bliver kørt ved 12 tiden eller når det er helt galt bliver den slet ikke kørt og så må de forskellige afdelinger selv komme i kælderen efter deres post.

Ingen kommentarer: