3. maj 2007

#4 Sortering af kasser fra Landsdækkende

Når vi møder om morgenen har den landsdækkene kørsel været her og sætte, som reglen. 2 paller med grønne kasser, som vi så skal sortere ud til de landsdækkende biblioteker vi betjener og til vores fjernlåns kontor på 4. sal. Og andre ekspederes direkte ud til vore egen DB´er og resten skal op til vores sorter, hvor skranken overtager bøgerne og den opgave at fodre den altid sultende sorter.

3 kommentarer:

Stine sagde ...

Herligt at læse om alle jeres arbejdsopgaver - fantastisk idé at bruge bloggen til det! Vi burde alle blive meget bedre til at fortælle om vores daglige opgaver og ikke mindst billeddokumentere det!!

Jeg glæder mig til at læse mere!

Stine sagde ...

Jeg er lige blevet lidt nysgerrrig mht. geocaching.....hvad består skattene af (spændende steder, udsigter, bygninger)?

Unknown sagde ...

Stine sagde... .....hvad består skattene af (spændende steder, udsigter, bygninger)+ historie både private og den danske historie.
(Eller hele verden)

Ja og det er helt sikket det der glæder for mig, det er ikke indholdet i cachen, men det er en god ting at der er en "skat" da det helt sikket kan lokke nogle af børnene og de unge med ud.

Basalt set går det ud på at folk gemmer en 'cache' et sted, og offentliggør koordinater og beskrivelse af stedet på www.geocaching.com

Cachen er typisk en vejrbestandig æske (fx Tupperware) som indeholder en blyant, en logbog og forskellige "gaver" (typisk af ingen eller ringe værdi).

Idéen er så at man skal finde cachen, skrive i logbogen, tage nogle af tingene, og lægge nogle andre. Når man så kommer hjem igen, logger man også sit besøg på websitet så ejeren og andre interesserede kan se man har været der.